Prije nepune četiri godine Požega i okolica dobili su moderno uređeni klub u prostoru nekadašnjeg legendarnog THE BESTA. On se tada pretvorio u nešto moderno, luksuzno, estetski dotjerano i spremno primiti nove generacije mladih i svih koji se tako osjećaju, a željnih vrhunske zabave. PLATINUM BAR & DISCOTHEQUE upravo to je i činila protekle četiri godine.

 

Caffe & lounge bar PLATINUM IN posjetiteljima je omogućio prostor za ugodno ispijanje kave te moderan klupski provod vikendom uz stranu glazbu. A da zaokruže priču u svom vrhunskom stilu, došao je i PLATINUM GRILL. Pomno odabrana jela, najbolji LESKOVAČKI recepti za najukusniji roštilj u gradu.

 
No to nije sve, Platinum nikada ne miruje i uvijek sprema nešto novo za svoje sugrađane, a uskoro ćemo saznati što nam to spremaju. I tako nakon više od 600 odrađenih noći,koji su uključivali atraktivne party-e, nezaboravne koncerte i vrhunske provode, ovog petka 24. kolovoza pozivaju da im se pridružite na proslavi njihovog 4. rođendana uz piće dobrodošlice te toplu i hladnu zakusku uz spektakularni koncert legendarnog vokala, nekadašnjeg pjevača Bijelog dugmeta, ALENA ISLAMOVIĆA.
 
Sve dodatne informacije vezane u PLATINUM bar & discotheque možete saznati na službenoj facebook stranici www.facebook.com/platinumpozega, a rezervacije stolova ili separea možete izvršiti na broj 091 556 1798 (Ivan) za svaki radni dan PLATINUM bar & discotheque ili porukom u njihov inbox.