Nakon što je portal Gradonačelnik.hr objavio natječaj za najljepši vrtić u Hrvatskoj, jednom nije trebalo dugo da se pozicionira na prvo mjesto. Dječji vrtić Bambi iz općine Andrijaševci u Slavoniji naišao je na brojne pohvale.

Naime, vrtić je prepun sadržaja, a raspolaže čak i bazenom. Osim što je oduševio brojne roditelje, zaintrigirao je i odgojitelje pa su neki odmah iskoristili priliku da upitaju jesu li i kada u planu zapošljavanja novih djelatnika. Mjesečna cijena boravka u ovom vrtiću iznosi 91 euro za prvo dijete, dok je za drugo dijete cijena 30 posto manja, a za treće i svako daljnje dijete 70 posto manja.

Dječji vrtić Bambi vodi u izboru za najljepši hrvatski vrtić s više od 3000 lajkova, a slijede Dječji vrtić Obrovac i Dječji vrtić Maslačak iz Belišća.

U top 10 su i Dječji vrtić Leptirić iz Vukovara, Dječji vrtić Tratinčica iz Pleternice, Dječji vrtić Regoč iz Babine Grede, Dječji vrtić Đakovo, Dječji vrtić Suhopolje, Dječji vrtić Pinokio iz Donjeg Miholjca i Dječji vrtić Grozdić iz Kutjeva.

Za titulu najljepšeg vrtića bore se 52 vrtića iz 31 grada i 20 općina, dok će žiri najbolje vrtiće birati među 27 kandidata. Glas možete dati na Facebook stranici portala Gradonačelnik.hr do 24. svibnja u podne. Dječji vrtić Maslačak iz Belišća ponio je titulu najljepšeg dječjeg vrtića u Hrvatskoj i prošle i pretprošle godine.

 

Komentari
Prethodni članakDobre vijesti: Za sprječavanje štete od divljači osigurano dodatnih 530,8 tisuća eura
Sljedeći članakKako se zaštititi od nasilja na internetu: „Pozitiva” i volonteri Elektrotehničke i ekonomske škole zajedno