Nadolazeći vikend posebno svečan bit će u Lazama. Ove subote i nedjelje ondje se održava 25. Memorijal hrvatskih sokola Laze i obilježava 90. obljetnica osnivanja Nogometnog kluba “Graničar” Laze.

U sklopu programa obilježavanja ovih vrijednih obljetnica u subotu od 20 sati održat će se na našem području dosad neviđena sportska utakmica: boks meč Hrvatska-Italija, a od 21 sat i 30 minuta slijedi zabavna večer uz nastupe Đuke Čaića i Ćire Gašparca.

Nedjeljni program počinje u 7 sati budnicom Gradske limene glazbe, polaganje cvijeća na grobove branitelja predviđeno je za 9 sati. Od 10 sati bit će služena misa zadušnicu. U 11 sati i 30 minuta odvit će se polaganje vijenaca na spomenik branitelja i kod biste prvog predsjednika doktora Franje Tuđmana. Od 12 sati slijedi komemoracijska sjednica, te ručak, a od 18 sati prijateljsku nogometnu takmicu odigrat će domaćini NK Graničar Laze i reprezentacija Nogometnog središta Nova Gradiška. Nakon utakmice slijedi zabavna večer uz CITY BAND.

Ove subote i nedjelje, kako i uzrečica kaže sve staze vode u Laze na 25. memorijal hrvatskih sokola i obilježavanje 90. obljetnice osnivanja Nogometnog kluba Graničar. Svi su dobrodošli.

Komentari
Prethodni članakMarko Perković Thompson u Cerniku oduševio tisuće posjetitelja/ Foto, Video
Sljedeći članak„Povećanje kvalitete života osoba u nepovoljnom položaju u lokalnoj zajednici“ – uspješno završena edukacija i potpisani ugovori o radu u općini Staro Petrovo Selo