Iako u današnje vrijeme ispunjen nekim mlađim generacijama, Palladium club još jednom obljetnicom dokazuje svoju veliku povijest i postojanje.

29 godina od prvog otvorenja kultnog mjesta za izlaske, da, toliko je prošlo već. I dok mnogi sad zbrajaju, oduzimaju i preračunavaju godine, mi ćemo najaviti veliku proslavu i pozvati vas  na mjesto na kojemu ste SIGURNO bili bar jednom u svojoj karijeri izlazaka.

U subotu, 8. lipnja u Palladium clubu, a u ime velike 29. obljetnice od prvog otvorenja, ekipa iz Palladium cluba pripremila je veliki party i live koncert Davida Temelkova.

David nije prvi puta u našem gradu, a za vas koji slučajno prvi puta čujete za njegovo ime, on je glazbenik makedonskog glasa i velikog šarma koji je postao prepoznatljiv širom regije nakon nastupa u popularnom glazbenom matjecanju „X Factor Adria“.

Bilo je jednostavno – svojim izuzetnim glasom i karizmatičnim nastupom osvojio je srca publike, a to radi i dan danas!

Njegov glazbeni stil obuhvaća pop, rock i balade, pa će tako i u Palladium club donijeti najljepše od poznatih velikana poput Olivera, Gibonnia, Halida Bešlića i ostalih… Najbolji je to način za uživanje u glazbi koja spaja generacije i donosi neke nove uspomene.

Iz Palladium cluba obećali su nam proslavu dostojnu obljetnice i velikog povratka ove godine u ožujku, kada je nakon duže pauze Palladium club ponovno otvoren s potpuno novim konceptom i interijerom.

I zaista im ide. Do sada je u Palladium clubu održano nekoliko live koncerata poznatih regionalnih zvijezda poput Crvene jabuke, Dejana Matića i Sandre Afrike, a za mix pultom gostovali su razni DJ-evi.

No tim iz Palladium cluba tu ne staje – najavljuju nove koncerte i gostovanja pa se svi skupa možemo veseliti ljetnoj sezoni ispred nas!

Ulaznice za ovu raspjevanu obljetnicu možete kupiti online u sustavu Eventim na LINKU https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/david-temelkov-nova-gradiska-palladium-club-1429171/performance.html i na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, kao i u Palladium clubu uz prethodnu najavu na broj mobitela 099 253 9159.

Komentari
Prethodni članakVeć 30 godina Čigoč ponosno nosi titulu Prvog europskog sela roda
Sljedeći članakVečeras u Kinu Nova Gradiška: Zločesti dečki, sve ili ništa