U organizaciji Malonogometnog kluba “NG UNITAS” ove subote (29.prosinca) održat će se 26. memorijal “Cvitković – Vukšić”, malonogometni turnir u spomen na hrvatske branitelje, članove ovog kluba Davorina Cvitkovića, Domagoja Vukšića, Predraga Štrbca i doajena novogradiškog sporta Ivu Petranovića.

Riječ je o najstarijem turniru s kontinuiranim održavanjem u Republici Hrvatskoj čiji su utemeljitelji članovi Malonogometnog kluba “NG-Unitas” iz Nove Gradiške, a koji će se odigrati u novogradiškoj sportskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole.

Okupljanje uzvanika bit će u 12.00 sati kod ulaza na gradsko groblje u Novoj Gradiški, kako bi se položili vijenci i zapalile svijeće svijeća na vječnim počivalištima spomenutih hrvatskih branitelja. Nakon toga uslijediti će polaganje vijenaca te paljenje svijeća na spomen obilježju poginulim, smrtno stradalim i umrlim hrvatskim braniteljima, te na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Utakmice u kategorijama pionira i juniora počinju u 14.00 sati, a svečano otvorenje turnira predviđeno je za 16.00 sati.

Raspored utakmica je slijedeći:

14,05 – pioniri: NK “SLOBODA” (G.Bogićevci) – NK “SLOGA” (N.Gradiška) 
14,40 –  NK “BATRINA” (Batrina) – pioniri: NK “POSAVAC” (Davor) 
15,20 – pinoniri: utakmica za 3.mjesto

16, 00 OTVARANJE MEMORIJALA “CVITKOVIĆ VUKŠIĆ”

16,20 – pioniri: utakmica za 1.mjesto – PODJELA ODLIČJA
17,00 – veterani: “Toro Contra” – “70-te”
17,30 – limači: NOGOMETNA ŠKOLA NK “SLOGA” (N.Gradiška)
18,10 – UTAKMICA RUKOMETNIH VETERANA: “1.OSMOGODIŠNJA”- “2.OSMOGODIŠNJA”

Ulaz je slobodan.

Foto:Arhiva

Komentari