Kulturno umjetničko društvo “Matija Antun Relković” iz Davora i Općina Davor, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Brodsko posavske županije dana 2. i 3. kolovoza 2019. godine organiziraju nadaleko poznatu, tradicionalnu i kulturno-gastronomsku manifestaciju pod nazivom “Ribarske večeri”, koja svake godine okupi nekoliko tisuća posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske.

Osamnaesti puta zaredom na trgu u Davoru, te duž šetnice Davorskih vitezova, Hrvatskih branitelja, uz obalu rijeke Save posjetitelji će moći uživati u mirisima i okusima prženog šarana na ražnju, fiš paprikaša i ostalih delicija od slatkovodne ribe, te napuniti dušu i srce uz zvuke tamburica tamburaških sastava Berde Band i Satira, a poseban gost je svima dobro poznati vrsni pjevač Jacques Houdek.

Osim bogate gastro ponude i odlične glazbe, za posjetitelje će biti izložen i niz štandova od obrta iz Davora i okolice, gdje će moći vidjeti razne rukotvorine od rezbarija do miljea koje pokazuju dašak Slavonije i njene bogate tradicije.

Iz Davora poručuju da su spremni i pozivaju vas na još jedne tradicionalne “Ribarske večeri” .

-“Kulturno umjetničko društvo, nogometni klub “Posavac”, ugostiteljski objekti iz Davora, i veliki broj volontera Davoraca i ove godine uložili su veliki trud da sve pripreme i spremno dočekaju sve posjetitelje kako bi im pružili, onako pravo Slavonsko gostoprimstvo i nezaboravan provod. Hvala svim Davorcima.” – rekao je načelnik općine Davor, Đuro Anđelković

Komentari
Prethodni članakOd danas rigorozne kazne za prometne prekršaje
Sljedeći članakU ponedjeljak obilježavanje 24. obljetnice VRO ”Oluja” u Novoj Gradiški