Hrvatske ceste d.o.o. Zagreb, otvorile su prethodno savjetovanje s gospodarskim subjektima za izvođenje radova, temeljem Zakona o javnoj nabavi, za Rekonstrukciju državne ceste oznake DC 51 na dionici Rešetari- Baćin dol, u dužini 5,5 km, savjetovanje završava 9.2.2023. godine.

Ukupna vrijednost radova 6.338.800,00 EURA, bez PDV-a. ( 47.759.688,60 kn)

Po završetku savjetovanju ako gospodarski subjekti ne budu imali značajne primjedbe na nacrt Pripremljene javne nabave i tehničke dokumentacije, odmah će se raspisati Javni poziv za provođenje Javne nabave za izvođenje radova.

Nakon više godišnje težnje da se na spoju državne ceste DC 51 I ŽC 4158 u naselju i Općini Rešetari radi sigurnosti i bolje prometne povezanosti općine i županije izgradi kružni tok umjesto sadašnjeg semafora, kao i sanira dio državne ceste koja propada. Nakon projektiranja i ishođenje dozvola više od pet godina, došlo se do završne faze, pripreme javnog natječaja, a potom i samih radova, koje očekujemo ako ne bude većih problema do kraja mjeseca svibnja 2023. godine. Veliko hvala Hrvatskim cestama na pomoći i suradnji i direktoru Josipu Škoriću- naglasio je načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga.

Izvor: Općina Rešetari

Komentari
Prethodni članakStaro Petrovo Selo: Alkoholizirani vozač „zaradio“ novčanu kaznu i zabranu upravljanja
Sljedeći članakU kino stiže najuspješniji film svih vremena u 3D izdanju