Jučer je upriličeno otvorenje projekta Turističke zajednice grada Nova Gradiška pod nazivom “NG e-Bike Tours”. Projekt je to koji predstavlja novi korak u digitalizaciji i promicanju održivosti Nove Gradiške, vrijedan je 66.600 eura, a realiziran je sufinanciranjem Hrvatske turističke zajednice i Grada Nove Gradiške.

-“Ponosni smo i sretni što smo projekt NG E-BIKE TOURS doveli do predstavljanja našim sugrađanima i svima koji posjete našu prekrasnu Novu Gradišku! Danas predstavili projekt koji će Novu Gradišku učiniti boljim i zdravijim gradom, a našim sugrađanima i svima koji navrate u naš divni grad pružiti mogućnost da istraže i rute koje smo osmislili.” navela je direktorica TZ NG Dinka Matijević

Projekt je svečano otvorio gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić, koji je naveo da je ovo nastavak jedne lijepe “Smart City” priče koja je započeta još prije nekoliko godina.

Projekt “NG e-Bike Tours” nastavit će se nadograđivati, a plan je u budućnosti nabaviti još 3 punionice kako bi se pokrio cijeli grad, što bi omogućilo i lakše korištenje bicikala svim građanima.

Provezite se električnim romobilima i biciklima koji se nalaze na čak 3 lokacije u Novoj Gradiški! Ispred ureda TZGNG, ispred zgrade Gradske Uprave te u Gradskom Parku!

Komentari
Prethodni članakOdržana uvodna konferencija projekta „Zajedno za aktivne zlatne godine, SF.3.4.11.01.0012“ Općine Vrbje
Sljedeći članakOpćini Cernik odobreno 86.162,43 € za projekt “Teniski teren u Cerniku”