Kažu kako je ples umjetnost koja u nama može najbrže probuditi i osvijestiti dijete.Možda je upravo tome veza Društva naša djeca, Rešetari i jedinstvene umjetnosti koja na najljepši način spaja pokret, glazbu i sport.

Nakon Adventa kao posljednje ovogodišnje aktivnosti, članovi Društva naša djeca Rešetari u novu su godinu odlučili ući s novim sadržajima i relativno nepoznatim aktivnostima. Zahvaljujući kontaktu s plesnom školom iz Rijeke, pokroviteljstvu vlasnika novosonovane tvrtke “Movamo”, kao i spremnosti mladih, kvalitetnih plesača na pedagoški rad i edukaciju, mještani Rešetara, Adžamovaca, ali i šireg novogradiškog područja, bili članovi Društva naša djeca ili ne ( dakle, nema limita kada je riječ o životnoj dobi ), od iduće će godine moći otkriti čari hip hopa, break dancea, suvremenog plesa, te takozvanog MTV plesa. Riječ je o plesnim pokretima koji se izvode uz stranu, komercijalnu glazbu, svojevrsnoj nježnijoj varijanti hip hopa, podučio nas je voditelj radionice, dugogodišnji plesač iz Rijeke, ali i gimnastičar s nekolicinom iznimno vrijednih međunarodnih rezultata. Želeći svojim članovima, kao i svim malim i velikim kreativcima, bez obzira na okruženje u kojima odrastaju, ponuditi duh urbane sredine i približiti gradske aktivnosti, rodila se ideja o plesnim radionicama, kaže predsjednica Društva, Sanja Kolaković.

Voditelji su spremni, koraci ponovljeni, glazba pohranjena. čekaju samo buduće plesače, a onda i prvi školski sat, 3.i 4.siječnja 2014. Ukoliko želite zaplesati i okušati se u hip-hopu, gimnastički zahtjevnom break danceu, čarobnom suvremenom plesu ili nama do sada, relativno nepoznatom MTV plesu, kontaktirajte ih na broj 367-354 , 099/353 6561, ili jednostavno dođite u Rešetare, u ulicu Vladimira Nazora 22.  So you think you can dance?!

Autor: Simonida Tarbuk

Komentari
Prethodni članakSDP zadovoljan učinjenim u 2013. godini (photo)
Sljedeći članakNema mijenjanja odluke, od. 01. siječnja slijedi pripajanje bolnica