07. studenog u 22 sata i 43 minutes mail adrese Mateja Dadića, zajedno s ostalim kolegama ( [email protected],[email protected], [email protected],[email protected],[email protected], [email protected],[email protected], [email protected],[email protected] koje smo naveli- dobili smo mail sljedećeg sadržaja:

NOVA GRADIŠKA – Ovih dana, sanacijski ravnatelj novogradiške Opće bolnice, Tihomir Biščević (SDP), imenovao je stranačkog kolegu Igora Mokrickog za svog zamjenika. „Smatramo da Biščević nije izabrao dobrog čovjeka” piše nam „zabrinuti djelatnik te ustanove”.
Kao da je pitanja pisao stranački konkurent doktora Mokrickog za mjesto zamjenika ravnatelja Bolnice.

„Mokricki je čovjek bez časti i morala. Svako malo našu bolnicu izvrgava ruglu svojim nedoličnim ponašanjem. U već nekoliko navrata, ne mareći za pacijente i osoblje te ne poštujući svoje radno mjesto, sa suprugom, koja je također djelatnica Bolnice, imao je žestoke svađe pa i šamaranje. Svemu tome bili su prisutni i svjedoci”, piše nam anonimni, a „zabrinuti”.

Uzimajući ‘dojavu’ s rezervom, kontaktirali smo nekoliko naših ‘pouzdanika’ u Novoj Gradiški te, nakon razgovora s njima, odlučili objaviti ovu više pikanteriju nego trač, jer radi se o neprimjerenom ponašanju javnih osoba u javnoj ustanovi i na javnom mjestu.

„Zadnji incident dogodio se prije samo nekoliko tjedana. Dok je Mokricki bio u dežurstvu, došla mu je supruga te, lupajući i vičući po odjelu Interne, kako on ima skrivenu ljubavnicu, a svojom vikom sve pacijente digla je iz kreveta, iako im je trebao mir jer je bilo 19 sati.

Malo poslije supruge, ali na bolničkom parkiralištu, pojavio se i otac od Mokrickog, koji je njegovu ‘prijateljicu’ dočekao i pokušao ju ubiti. U pomoć ‘prijateljici’ pritekao je i sam Mokricki junior, kojeg je otac također istukao.

‘Zabrinuti’ brižno pita

Što bi se dogodilo da je nekom od pacijenata zatrebala pomoć, dok se on tukao s ocem na bolničkom parkiralištu?” pita ‘zabrinuti’ i dalje navodi: „Nakon toga incidenta stigla je i policija”.

Kao da je pitanja pisao stranački konkurent doktora Mokrickog za mjesto zamjenika ravnatelja Bolnice, ‘zabrinuti’ brižno zaključuje pitanjima: „Mislite da je takav doktor sposoban voditi ovu bolnicu? Ovakvi skandali su sramota za ustanovu, a dr. Mokricki ih ima često i toga se niti ne stidi. Može li doktor kojeg tata tuče s 40 godina i koji je liječnik sebi dopustit ovakve ispade? Može li ostati nekažnjen za rušenje ugleda ovakve ustanove? Umjesto da su i on i supruga suspendirani, jer bračni problemi se ne rješavaju na radnom mjestu, ova sramota, za nas koji radimo u ovoj ustanovi, ne samo da ničim nije kažnjena, nego naprotiv, dr. Mokricki je za to nagrađen novom funkcijom”.

Napadnuta ‘prijateljica’ podnijela je tužbu protiv Ž. Mokrickog – zbog pokušaj ubojstva na parkiralištu Opće bolnice Nova Gradiška, saznali smo iz naših izvora. Zbog toga je danas bila u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Autor: Sbplus

Komentari
Prethodni članakNe želimo plaćati ono što nismo potrošili!
Sljedeći članakUčenici pobijedili loše profesore i birokraciju (photo)