Završeno je još jedno poglavlje u životima naših osmaša. U utorak, 5. 7. 2022., podijeljene su svjedodžbe, pohvalnice i nagrade učenicima, a taj događaj popraćen je svečanom priredbom.

Svečana priredba započela je, kako i priliči takvom događaju, hrvatskom himnom Lijepa naša domovino. Zatim je ravnateljica Blagica Pečnjak pozdravila sve prisutne, zahvalila se našim učenicima na zalaganju i suradnji tijekom svih ovih godina, pohvalila ih te izrekla nekoliko vrlo motivirajućih poruka našim učenicima i poželjela im mnogo sreće u nastavku školovanja, ali i općenito u budućnosti. Podijelila je i nagrade najuspješnijim i najboljim učenicima tijekom svih osam razreda, bežične slušalice za petnaest učenika.

Prije same podjele svjedodžbi, naši učenici posljednji put u našoj školi pokazali su koliko su vrijedni, sposobni i kreativni. Učenica 8.b razreda Irma Vidaković te učenica 8.a razreda Lucija Prpić prekrasno su odsvirale skladbe na flauti. Zatim su učenici 8.b razreda (Vito De Villa, Antonijo Kusaković, Jura Matijašević, Lukas Mihanović i Borna Stipić) nasmijali sve prisutne zanimljivim i dinamičnim dramskim prikazom svoje poslovne budućnosti prema vlastito osmišljenom scenariju.

Kratku svečanu priredbu svojim govorima upriličili su Iva Medunić, učenica 8.a razreda, i Antonijo Kusaković, učenik 8.b razreda. Zahvalili su ravnateljici, razrednicima, učiteljima, nastavnicima i svim djelatnicima škole na podršci tijekom osnovne škole te svemu što su ih oni naučili. Govor su zaključili pozitivnim stavom govoreći da ih je naša škola pripremila za budućnost te su spremni za daljnje izazove.

Izvor i autor: Dinko Šimić (Osnovna škola Ljudevita Gaja” Nova Gradiška

 

 

Komentari
Prethodni članak“Ljeto u knjižnici” ide dalje: Zabava i druženje za mališane tijekom ljeta
Sljedeći članakSutra u kinu: Operacija miraz – ulaz besplatan