Kako piše portal 24 sata, Policijska uprava brodsko-posavska potvrdila je jučerašnju dojavu o oružanoj pljački u Bukovlju pokraj Slavonskog Broda koja se dogodila u 19.15.

Lopova koji je s fantomkom preko lica i pištoljem u ruci pokušao opljačkati lokalnu trgovinicu i dalje intenzivno traže.

Portalu 24sata javio se suprug djelatnice koja je na pljačkaševo „Daj lovu!” odgovorila tako da se podbočila laktom i odgovorila: „Ne dam!”.

– Držala je svoju stranu. Nije htjela popustiti. Potresena je nakon svega što se dogodilo. Odmah je nazvala policiju i čekala da dođu. Nisam mogao vjerovati da mu se tako podbočila i nije dala novac, sva sreća pa je samo otišao jer moglo je biti svega. Imao je fantomku pa mu je vidjela samo oči. Bio je minutu u dućanu i kad je vidio da neće dobiti novac, otišao je. Ona je u šoku, na odlasku joj je rekao da će se opet vidjeti – dodao je čitatelj.

Policija je potvrdila kako ništa nije otuđeno te kako nema ozlijeđenih.

Na snimci se vidi kako pljačkaš ulazi u trgovinu zamaskiran. Odmah vadi pištolj, ali žena ne posustaje. U jednom trenutku stavlja lakat pod bok. To je obeshrabrilo pljačkaša. Kad je vidio da neće dobiti novac, okrenuo se i otišao.

Snimku pokušaja pljačke pogledajte OVDJE.

 

Komentari
Prethodni članakUkinula nam korona i poklade, ali zato ne može sjećanja / foto
Sljedeći članak34 nove pozitivne osobe u Brodsko posavskoj županiji