Općina Vrbje otvorila je Javni poziv za sve mlade ljude koji traže rješenje stambenog pitanja na području općine u 2023. godini!

Cilj ovog Poziva je jasno – potaknuti povratak, ostajanje i naseljavanje mladih obitelji na području naše općine, a sve u cilju demografske revitalizacije.

Ovo nije samo još jedan od dosadnih javnih poziva – ovaj je poseban jer nudi dvije sjajne mjere za rješavanje tvojeg stambenog pitanja!

Prva mjera uključuje financijsku pomoć za kupnju građevinskog zemljišta ili stambenog objekta na području Vrbja, dok druga mjera nudi financijsku pomoć za gradnju obiteljske kuće, i to u sjajnom iznosu od 3.981,68 eura

Što te još više zanima? Pa, mladom se smatra svaka osoba koja nije navršila 40 godina života prije raspisivanja ovog Javnog poziva. Ako si u toj skupini, vrijeme je da se prijaviš i ostvariš svoj san o vlastitom domu!

Ne gubi vrijeme, prijave za ovaj Poziv primaju se do kraja ove godine ili do iskorištenja proračunskih sredstava za ovu godinu. Za više informacija i potrebnu dokumentaciju, posjeti web stranicu Općine Vrbje (www.vrbje.hr) ili Jedinstveni upravni odjel Općine.

Ne propusti ovu jedinstvenu priliku za rješavanje svog stambenog problema i ostani u našoj općini, poručuju iz Općine Vrbje.

Komentari
Prethodni članakNeka nova iskustva: Učenici Elektrotehničke i ekonomske škole posjetili HRT
Sljedeći članakNajava: Još jedna zabavna predstava u Domu kulture