I drugu godinu svog mandata načelnik općine Staro Petrovo selo Nikola Denis ostaje dosljedan svojim predizbornim obećanjima. Najavio je brigu za revitalizacijom i osiguravanjem kvalitetnog života mještana svoje općine na čemu neumorno radi.

Jedno od obećanja je kako će djeca osnovnih škola na području općine Staro Petrovo Selo za vrijeme njegova mandata dobivati besplatne udžbenike, a kako je načelnik čovjek od riječi i ove godine pobrinuo se olakšati osnovnoškolcima i njihovim roditeljima ili skrbnicima početak nove školske godine.

Tako je u prostorima matičnih škola koje učenici pohađaju, odnosno u osnovnoj školi ”Markovac” u Vrbovi i u Područnoj školi Laze, te u osnovnoj školi I.G.Kovačića u Starom Petrovom Selu organizirana podjela novih udžbenika koji će osnovnoškolcima biti vjerni prijatelji narednih mjeseci.

Prvi kojima su načelnik Denis i njegovi suradnici nove udžbenike davali u ruke danas su bili učenici i roditelji istih u osnovnoj školi ”Markovac” u Vrbovi.

“Besplatni udžbenici velika su značajka za budžete roditelja i skrbnika osnovnoškolaca, jer paketi udžbenika za osnovnu školu mogu iznositi i više od tisuću kuna. Posebno je ovo rasterećenje za one koji u kućanstvu imaju više od jednog učenika osnovne škole. Podijelit ćemo sredstva za 263 učenika s područja naše općine i zbog toga smo izuzetno ponosni. “- istaknuo je načelnik Nikola Denis

Isto tako načelnik je naglasio kako je ovo mali, ali bitan čimbenik u revitalizaciji društva koji se bori za opstanak u svojoj rodnoj Slavoniji, te da na njemu neće stati, poduzima i poduzimat će dalje sve mjere u njegovoj mogućnosti kako bi žiteljima ovoga poznatog slavonskog sela život učinio lakšim, te ih zadržao u njihovom, ali i njegovom rodnom kraju.

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakU 13 brodsko-posavskih škola nije upisan niti jedan prvašić
Sljedeći članakTrenkova ulica od 104. – 253. sutra neće imati pitke vode