Općina Staro Petrovo Selo i ove godine organizira za sve zainteresirane OPG-ove, poljoprivrednike i građane sa područja Općine Staro Petrovo Selo odlazak na 27. jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu.

Polazak je ispred upravne zgrade Općine Staro Petrovo Selo 04.09.2019. (subota) u 07,00 sati, a organiziran je besplatan prijevoz i ulaz na sajam. Prijave zainteresiranih trebaju se izvršiti do 05.09.2018. godine na telefon 387-033 ili osobno u zgradi Općine Staro Petrovo Selo.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam je najveća sajmena manifestacija u Hrvatskoj koja se po 27. put održava na sajamskom prostoru u Gudovcu. Sajam je prvenstveno stočarski, poljoprivredni, ali i gospodarsko – obrtnički s međunarodnim karakterom koji će u tri sajamska dana okupiti najvažnije i najveće gospodarstvenike. U sklopu sajma održat će se brojna događanja, koja će zasigurno privući i veliki broj posjetitelja koji raste iz godine u godinu. Izložbe, prezentacije, predavanja, poslovni susreti, prilike za razvoj i napredak očekuju posjetitelje na 27. Jesenskom međunardonom bjelovarskom sajmu u Gudovcu koji će zasigurno biti mjesto koje nećete htjeti zaobići. 

Komentari
Prethodni članakZasadi stablo, ne budi panj! Uskoro velika kolektivna sadnja stabala u Hrvatskoj
Sljedeći članakPobjeda nogometaša “Sloge” / foto