Općinski načelnik Nikola Denis donio je Odluku o odabranim kandidatkinjama uz projekt ”Zaželi – faza II” koju prenosimo u cijelosti:

Temeljem Javnog poziva objavljenog na internetskim stranicama i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje objavljenog 07. listopada 2020. godine, za sklapanje Ugovora o radu na određeno vrijeme (12 mjeseca) za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta „Povećanje kvalitete života osoba u nepovoljnom položaju u lokalnoj zajednici – faza II“ odobrenog u okviru Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II“, pružanje usluge podrške i pomoći starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju s područja općine Staro Petrovo Selo, zaprimljeno je sveukupno 32 prijava. Nakon sjednice Povjerenstva za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u Općini Staro Petrovo Selo za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta “Povećanje kvalitete života osoba u nepovoljnom položaju u lokalnoj zajednici – faza II“ izabrane su sljedeće kandidatkinje:

Dokument u cijelosti možete pronaći pri dnu teksta, a iz Općine SPS napominju kako će se potpisivanje Ugovora održati u petak, 30.10.2020. u prostorijama Općine Staro Petrovo Selo.

Odluka o odabiru kandidatkinja

 

Komentari
Prethodni članakU Brodsko posavskoj županiji 54 nove pozitivne osobe
Sljedeći članakObavijest o problemima u distribuciji pitke vode