Na kraju ove školske godine Općina Rešetari nagradila je pet izvrsnih učenika iz obje osnovne škole na području općine koji su sve razrede završili odličnim uspjehom i uzornim vladanjem. Općina Rešetari nagrađuje putovanjem na more u dječji kamp Bale (Istra) koje predvodi Društva “Naša djeca” Rešetari sa 25 druge djece. Sa područja općine nagradu je primilo pet djevojčica: Oriana Milak, Petra Gregorić, Lucija Kolić, Agata Petrović i Julijana Lukačić, a Osnovna škola „”Ante Starčeviać” je nagradila Paolu Oliver također besplatnim putovanjem.

“Općina Rešetari tradicionalno nagrađuje izvrsnost i zalaganje mladih ljudi. Ovo je simbolična podrška svima koji školsku godinu shvaćaju ozbiljno, jer tko je ozbiljan kao osnovnoškolac također će biti i u nastavku školovanja, u obitelji i budućem radnom mjestu. Smatram iznimno važnim poticati znanje i izvrsnost, zato kao Općina naše mlade pomažemo i u nastavku školovanja dodjelom studentskih stipendija. Na ovaj način želimo olakšati roditeljima školovanje djece, a naše mlade obuhvatiti i motivirati na rad i usavršavanje”, rekao je Zlatko Aga, načelnik Općine Rešetari.

Djeca odlaze 3. srpnja ,a vraćaju se 10. srpnja 2016. godine, te će biti pod budnim okom svojih roditelja i mentora koji će ih voditi za vrijeme ljetovanja.

Izvor: OVDJE

Komentari