Nakon nešto više od jedne godine radova, školsko-sportska dvorana u Adžamovcima u potpunosti je završena, a danas je ključeve iste načelnik općine Rešetari Zlatko Aga predao županu brodsko – posavskom Danijelu Marušiću.

U sklopu primopredaje održan je i radni sastanak načelnika Age i suradnika s Županom i pročelnicima županije; pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje Ankicom Vukašinović, pročelnicom Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Klarom Šćuka i pročelnikom Upravnog odjela za financije Ivanom Lukićem. Dogovorena je suradnja s ciljem rješavanja lokalnih problema na razini područja općine Rešetari.

Župan Marušić zahvalio je svima koji su sudjelovali u realizaciji projekta izgradnje sportske dvorane, a posebno načelniku Agi, te naglasio kako će u budućnosti  također zajedničkim snagama realizirati zajedničke ideje i interese na korist građana. Načelnik Aga je istaknuo kako je suradnja u nekoliko godina bila intenzivna, a nastavlja se dalje dogradnjom i projektom za provođenje Programa energetske obnove  Osnovne škole Ante Starčevića u Rešetarima.

Od osnutka Općine Rešetari, školska sportska dvorana je najvrjedniji projekt visokogradnje vrijednosti prekom devet milijuna kuna.  Osim za potrebe škole u Adžmovcima, služit će i svim mještanima za razne manifestacije, sportske susrete, rekreaciju i slično, a time je i više nego opravdana velika finacijska investicija. Ulaganjem u infrastrukturu, školstvo i razvoj, općina Rešetari postala je ugodno mjesto za življenje sa sve većim standardom.

 

Komentari
Prethodni članakVikend uz sv. Nikolu i Djeda Božićnjaka u City Colosseumu
Sljedeći članakHDSSB Nova Gradiška: Podržavamo samo jedinstvo ili napuštamo stranku