Proteklog vikenda članovi Atletskog kluba Nova Gradiška trčali su 6. kolo Trail lige Strmac kojim je ujedno završila jesensko zimska sezona Trail lige Strmac 2023/24. .

Pobjednici 6. kola su:

Žene:

1. Katarina Čurčić

2. Sandra Ivanović

3. Marijana Petrić

Muški

1. Nenad Roknić

2. Josip Čurčić

3. Danijel Gubić

Nakon 6 otrčanih kola u 6 mjeseci, po svim vremenskim uvjetima, snijegu, ledu, vjetru, kiši i blatu, preko nabujalih psunjskih potoka, uzbrdicama i nizbrdicama, svaki od sudinika lige zaslužuje priznanje. Pobjednici su svi bez obzira na poredak, a najbolji i najuporniji trkači i ukupni pobjednici sezone jesen/zima 2023/24 su:

Žene:

1. mjesto Katarina Čurčić

2. mjesto Sandra Ivanović

3. mjesto Marijana Petrić

Muškarci:

1. mjesto Danijel Gubić

2. mjesto Mladen Trupinić

3. mjesto Josip Čurčić

Čestitamo ukupnim pobjednicima, zahvaljujemo se svim svim lige, od onih koji su otrčali samo jedno kolo do redovnih trkača, naših članova, koji svojim primjerom pokazuju i dokazuju da se može odvojiti tih sat/dva svoga vremena i biti djelom jedne lijepe sportske priče na Strmcu.

Veliko hvala Krešimiru Bakoviću na logističkoj podršci, svima koji su na cilju bilježili poredak i rezultate, kao i posjetiteljima koji su nas došli gledati i navijati.

Ekskluzivno, najavljujemo novu cjelogodišnju sezonu Trail lige Strmac 2024. Prvo kolo trčimo već u nedjelju 10.03.2024. Vidimo se na Strmcu – ističu u Atletskom klubu Nova Gradiška.

Izvor: Atletski klub Nova Gradiška

 

Komentari
Prethodni članakU Gradskom muzeju se uči, ali i zabavlja
Sljedeći članakProjekt „Reci: ŽELIM!“ Auto kluba Nova Gradiška