Udruga Studio B nizom realiziranih projekata dokazala je da je itekako vrijedan i kvalitetan pokretač brojnih događanja u široj društvenoj zajednici. Nakon niza realiziranih ackija, s projektima nastavljaju i dalje. U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama pred novogradiškim Centrom za socijalnu skrb, kod caffe bara “Malina” te kod prostorija Udruge Studio B, postavili su kutiju u kojoj možete anonimno ostaviti poruku i opisati svoje iskustvo s nasiljem, ukoliko ste ga doživjeli.

– Javna je ovo kampanja koju provodimo pod nazivom #PrekiniŠutnju, a rezultirat će stvaranjem online brošure i kratkog videa s ciljem osvještavanja o rasprostranjenosti rodno uvjetovanog nasilja. Ova kutija je stvorena da naše žene s nama podijele svoje anonimne priče o doživljenom nasilju i tako podrže kampanju. Pozivamo sve žene koje su imale takva iskustva da napišu svoju kratku priču i s nama podijele iskustva o nasilju u bilo kojem obliku – kaže Nikolina Jureković, predsjednica Udruge Studio B.

 

Komentari
Prethodni članakNG PLUS za nezaposlene: Računalnim operaterima uručena uvjerenja o uspješnom završetku programa osposobljavanja
Sljedeći članakStožer CZ BPŽ: 66 novih pozitivnih osoba, 1 osoba preminula