Žitelji Ulice Stjepana Radića u Okučanima itekako imaju razloga za zadovoljstvo. Odsada će i njihova ulica imati asfalt. Radovi su završeni proteklog tjedna, a dio su projekta vrijednog 396.530,00 kn plus PDV koji je u cijelosti financirala općina Okučani .

– Vjerujem da će stanovnici ove ulice biti zadovoljni, no ne stajemo na tome. U tijeku je izrada troškovnika za početak radova u Ulici Grigora Viteza. Radi se o, zaista, derutnoj cesti koja zahtijeva sanaciju, stoga se nadam da će biti završena u prvom tromjesečju sljedeće godine.

Tu je i Ulica 121. brigade Hrvatske vojske za koju je napravljen geodetski elaborat i u obnovu bi trebala krenuti sljedeće godine. Unatoč pandemiji koronavirusa, nastojimo realizirati sve zacrtane projekte, stoga mi je zadovoljstvo istaknuti da odlično napreduju i radovi na izgradnji nogometnog i malonogometnog igrališta s novim tribinama. Riječ je o još jednom projektu vrijednom 4.921.475,33 kuna financiranom sredstvima Europske unije – kaže načelnik Općine Okučani Aca Vidaković.

 

Komentari
Prethodni članakIzabran predsjednik Gospodarskog socijalnog vijeća u BPŽ
Sljedeći članakIzbio požar u kući u Gornjim Bogićevcima