Buka motora, hladno pivo i miris roštilja nešto su što asocira na popularne bajkere. Nova Gradiška i izletište Strmac jedno su od rijetkih mjesta gdje se moto susreti održavaju duže od dva desetljeća. Jedna od najvećih manifestacija na našemu području za koju je rezerviran ovaj vikend, otvorila je svoja vrata sinoć uz odlične koncerte i još bolju atmosferu, a najbitniji faktor “vrijeme” također je poslužilo svim bikerima, posjetiteljima i ljubiteljima dobre rock zabave.

Jučer još od prijepodnevnih sati na najpoznatijem izletištu Strmac počeli su se okupljati brojni bikeri i kamperi, kako bi što prije zauzeli prostor na kojemu će provesti dva najluđa Rock ‘n’ roll dana. Vatra za roštilj palila se odmah nakon što su postavili šatore, piće se hladilo, a organizatori, zajedno s posjetiteljima nestrpljivo su iščekivali vrhunac večeri – Rock koncerte.

Za zagrijavanje već nabrijane ekipe zaduženi su bili ni više ni manje novogradiški Rockeri, koji su starim, novim, domaćim i stranim Rock hitovima podigli na noge sve posjetitelje ove tradicionalne manifestacije, ali kako bi dojam bio potpun i atmosfera uzavrela, na pozornici se našao i legendarni novogradiški DJ Bakas koji je ujedno i voditelj 21. moto susretna.  

Vrhunac večeri koji su svi željno iščekivali, a nekima je upravo koncert te legendarne hrvatske rock grupe bio i povod da posjete Strmac, bio je nastup jedne i jedine Opće Opasnosti. 

Jednom kad noć, Uzalud sunce sja, Kriva si, Pobjeg’o sam i mnoge druge hitove Pero i ekipa izvodili su pred mnogobrojnom publikom koja je u glas pjevala zajedno s njima. 

S obzirom na to da su dečki gostovali i na 20. moto susretima na Strmcu, ove godine bez razmišljanja prihvatili su poziv jer znaju da zajedno s publikom mogu napraviti pravu rockersku atmosferu i zabavljati se dugo u noć. 

Svi koji nisu stigli posjetiti 21. moto susrete jučer, manifestacija se nastavlja i danas bogatim programom. 

Druženje se nastavlja uz moto defile u 16 sati. Nastavak slijedi u popodnevnim satima na Strmcu uz razne moto igre, dobro ohlađeno pivo i naravno opuštanje u prirodi. Večer počinje kao i proteklih godina uz nastup popularnih The Unimogsa iz Slovenije koje će pratiti i sexy dance show, a nakon popularnih Slovenaca na stage izlazi legendarna sarajevska grupa CRVENA JABUKA. Gotovo da nema generacije koja ne zna za njihove hitove Dirlija, Bježi kišo s prozora, Stižu me sjećanja, To mi radi i mnogi drugi. 

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakOpća bolnica Nova Gradiška: Natječaj za prodaju stana
Sljedeći članakZBOG (NE)RADA SINDIKATA I ZASTUPNIKA – Tijekom ‘Vatrene’ euforije donijeli protekcionistički zakon