Održana je posljednja sjednica Općinskog vijeća u mandatu 2017.-2021.
Dvadeset petom sjednicom, održanoj u općinskoj vijećnici općine u Rešetarima,Općinsko vijeće zaključio je svoj rad u mandatu 2017.-2021.
U radnom dijelu održan je aktualni sat na kome je načelnik Zlatko Aga odgovorio na niz pitanja po pitanju aktualnosti u radu kao i planovima.
U donošenju odluka sjednicu je vodio zamjenik predsjednice vijeća Branko Babić zbog izostanka predsjednice Milke Perković.
– Zahvalio sam se na konstruktivnoj suradnji tijekom proteklih godina te na razini rasprava koje su omogućile rad Općinskog vijeća na najviše kvalitetnoj razini. Unatoč različitim razmišljanjima i pristupima načinu rješavanja pojedine problematike, smatram da je u svim bitnim stvarima postignut konsenzus te smo odradili odličnu dionicu kojom smo omogućili realizaciju projekata važnih za boljitak svih građana i ravnomjerni razvitak naših mjesta.
Krećemo u susret lokalnih izbora i pred nama je nova izborna kampanja. Poželio sam svim oponentima na dužnosti korektnost i osobno uvažavanje, dakako svima vijećnicima sam poželio sreću i puno zdravlja i da su im vrata općine otvorena.
Sretno svima – kaže načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga.
Komentari
Prethodni članakPotpisani su novi Ugovori za pomoć mladim obiteljima u Okučanima
Sljedeći članakOkučani: Vozio s 3,11 promila alkohola u krvi