U dubokoj tuzi i nevjerici brojni novogradiščani, kolege, učenici Gimnazije ispratili su omiljenu profesoricu, kolegicu, sugrađanku, našu dragu Sonju Latal.

Bila je osoba neponovljive energije, vedrine i osmijeha koji je odzvanjao zbornicom, učionicom, gradom. Nema tih riječi koje bi opisale tako velebnu osobu kao što je bila naša Sonja. Uvijek za smijeh, za pozitivne misli, uvijek spremna pomoći. Za svakoga je uvijek imala lijepe riječi i rješenje za sve brige.

Sonja Latal bila je profesorica Hrvatskoga jezika novogradiške Gimnazije, voditeljica dramske skupine, voditeljica stručnog aktiva, djelatnica u stručnim povjerenstvima, ljubiteljica kazališta, promicateljica kulture u našem gradu i još puno toga. Zauvijek će imati mjesto u srcu brojnih generacija učenika i kolega, sugrađana i prijatelja.

Stručna i otvorenih pogleda bila je jedna od omiljenih profesorica novogradiške Gimnazije – potvrdili su učenici Gimnazije svojim posljednjim pozdravom. Ravnateljica Gimnazije Ljiljana Ptačnik riječima poznati pjesnika oprostila se od svoje drage kolegice.

Sonja, neopisivo ćeš nam nedostajati! Nadamo se da te tamo negdje čeka još ljepši teatar, teatar s puno pjesme i vriske i aplauza, baš onakav kakav si priređivala svojim učenicima i uveseljava sve nas.

Na jučer održanoj komemoraciji u Domu kulture zajedno smo podijelili trenutke sjećanja za našu profesoricu, kolegicu i prijateljicu Sonju.

Draga Sonja, počivaj u miru Božjem!

 

 

 

Komentari
Prethodni članakSutra u Drežniku 20. drežnički susreti “Kolo na medanu”
Sljedeći članakEvo popisa kamera za nadzor brzine u cijeloj zemlji, postavljeno 50-ak novih