Jučer je u prostorijama Gradske vijećnice održana redovna skupština Matice umirovljenika ogranka Nova Gradiška. Veliki broj umirovljenika, ispunio je prostor Gradske vijećnice, dokazujući kako su naši građani treće dobi dobro udruženi.
Predsjednica Julijana Žirovčić je istaknula veliki broj radionica i projekata koji su već ostvareni, ali i mnogi koji su u tijeku.
Krunoslav Hofer, potpredsjednik Matice umirovljenika Nova Gradiška istaknuo je veliku mobilnost i organizacije brojnih putovanja, a bit svega je druženje i osjećaj da se netko brine o starijima. Naglasio je odličnu suradnju s gradom Nova Gradiška, te mnoštvo realiziranih projekata.
U ime grada Nova Gradiška, godišnjoj skupštini je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina. Zamjenica gradonačelnika je najavila brojne projekte koji se tiču građana treće dobi, a naglasila je i pozitivne već ostvarene projekte poput klima uređaja u prostorijama Matice umirovljenika i postavljanja dodatnih klupa po gradu, na zahtjev članova Matice.
Želja svih umirovljenika je aktivan i ispunjen život, da ne budu u četiri zida, dostojan i sretan život!

Komentari
Prethodni članakMultimedijalni događaj u Domu kulture
Sljedeći članakU Batrini teško ozlijeđen motociklist, 52-godišnjak krivotvorio dokumente i kupovao mobitele, televizore…