U školskom dvorištu održan je prigodan program dobrodošlice uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Roditeljima i prvašićima su se, osim njihove učiteljice, obratili ravnatelj škole Tihomir Batalo i pedagoginja Marija Dautović.

Ravnatelj je u pozdravnom govoru izrazio svoje zadovoljstvo zbog velikog broja prvašića od kojih je čak šestero učenika putnika iz Bukovice. Također je ravnatelj istaknuo kako u ovoj školskoj godini našu školu pohađa čak osam učenika više nego prošle godine. Zahvalio je Ministarstvu znanosti i obrazovanja koje je učenicima osiguralo besplatne udžbenike i Općini Rešetari koja im je financirala likovnu mapu.

Roditeljima i učenicima predstavile su se i knjižničarka škole Daniela Gubić, vjeroučiteljica Vesna Hodak, učiteljica informatike Amanda Bošnjaković i učiteljica engleskog jezika Marija Balind.

Kratak program dobrodošlice priredili su učenici bivšeg četvrtog razreda uz podršku učiteljice Marije Mlađen i učiteljice glazbene kulture Ivane Bušić.

Učitelj likovne kulture Mišo Gusić omogućio je prvašićima nezaboravni trenutak fotografiranja lica u kartonskoj maketi prvašića. Tako su stvorili divnu uspomenu na početak njihova školovanja.

Vedrih lica prvašići su pošli za svojom učiteljicom i u razredima započeli svoj prvi nastavni dan. Preuzeli su svoje udžbenike i postali pravi đaci.

Autor: Novinarska skupina

Komentari
Prethodni članakObavijest iz Odlagališta: Raspored mobilnog reciklažnog dvorišta
Sljedeći članakTražiš posao?! Evo što se nudi na području županije…