Peti, jubilarni Sajam vjenčanja Exclusive koji okuplja sve veći broj izlagača iz branše vjenčanja iz cijele kontinentalne Hrvatske, od Zagreba do Vinkovaca i Vukovara, a koji je održan jučer u našem gradu i ovoga je puta pokazao svu opravdanost svog održavanja.

Nova Gradiška na jedan dan ponovno je postala centar mode i mjesto gdje su budući mladenci na jednom mjestu mogli pronaći sve ono potrebno za najvažniji dan u životu, a mali poduzetnici i obrtnici dobili priliku prezentirati sve ono što rade.

Zahvaljujući iznimnom angažmanu i nastojanjima naše Novogradiščanke, poduzetnice Ljiljane Šoch, vlasnice Exclusive events i Salona vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške, svi oni koji namjeravaju „uploviti u bračne vode” na jednom mjestu došli su, vjerujemo, do originalne ideje kako pomno isplanirati svoj najvažniji dan u životu.

Nakon prošle, pandemijske godine i neodržavanja, sajam se, ipak ove godine održao u modernom prostoru, velikom grijanom i glamuroznom šatoru na središnjem gradskom trgu na površini od preko 1200 metara kvadranih, a okupio preko 70 izlagača.

Veliki broj posjetitelja uživao je u bogatoj ponudi sajma vjenčane mode i dizajnerskih kuća, cvjećara i slastičara, fotografa, organizatora vjenčanja te ostalih sudionika iz vjenčane industrije.

U prijepodnevnim satima održano je svečano otvorenje sajma s glazbeno scenskim programom Plesnog studija Marine Mihelčić, efektima i modnim revijama, dok je večernji dio sajma bio rezerviran za svečanu gala modnu reviju, također s glazbeno scenskim nastupima.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Vinko Grgić:

– Veseli me puno ljudi, izlagača i entuzijazam organizatora koji sve ovo rade s ljubavlju zbog kojeg svi mi dobivamo jedan vrhunski glazbeni, scenski, obrtnički i poduzetnički doživljaj. Sve u svemu, jako smo zadovoljni. Cilj ove manifestacije je dovesti obrtnike i poduzetnike iz cijele zemlje i dati im mogućnost da se prezentiraju, a i naši budući mladenci će u svemu tome profitirati i naći nešto za najvažniji događaj u svom životu. Grad Nova Gradiška je uvijek uz takve inicijative i u svakom slučaju ćemo ih podupirati – rekao je Grgić.

– Naravno da sam zadovoljna. Želim zahvaliti svima koji su pomogli da se sajam održi, izlagačima, posjetiteljima. Ove godine dočekalo ih je 70 izlagača iz Brodsko posavske županije, ali i okolnih županija i grada Zagreba, koji su pripremili razne popuste za mladence. Vjenčanice za mladenke, odijela za mladoženje, kitice, reveri, nakit, haljine, dekorateri, organizatori vjenčanja, fotografi, svjetlosni efekti ,svečane dvorane, torte, kolači i puno drugih stvari, sve smo to prikazali kako bi mladencima savršeni dan u životu savršeno i prošao. Cijela industrija vjenčanja je, zbog postojeće situacije s pandemijom koronavirusa je u zastoju, stoga smo im ovom manifestacijom nastojali dati „vjetar u leđa” kako bi opstali – kaže Ljiljana Šoch.

Na svečanom otvorenju upriličena je i dodjela nagrada za najbolje uređeni štand, a nagrade su dobili i parovi koji su sudjelovali u facebook nagradnoj igri organizatora. Nagrade im je uručio zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić.

Ljiljana Šoch je i ove godine nadmašila samu sebe, kako sajmom, tako i svim iznenađenjima, a Nova Gradiška pokazala da je itekako spremna organizirati ovakve grandiozne manifestacije.

Komentari
Prethodni članakMještani Zapolja dobit će nadstrešnicu uz željezničku postaju
Sljedeći članakPrometna nesreća u Cerniku