Jučer je u maloj gradskoj vijećnici održana prva u nizu aktivnosti u sklopu projekta Grad za mlade mladi za grad, projekta smišljenog kako bi grad Nova Gradiška stvorio uvjete koji će doprinijeti zadovoljenju potreba mladih, te podizanju kvalitete njihova života kroz edukacije i volontiranje. 

Voditelj okruglog stola, uz voditelje projekta zamjenicu gradonačelnika Ivanu Trupina i Marka Ćosića iz Odjela za društvene djelatnosti grada Nova Gradiška, bio je predsjednik udruge Oppidum Tihomir Kovač. 

U cilju što boljeg uvida u životne navike i potrebe mlađe populacije u gradu i okolici, okruglom stolu su nazočili predstavnici završnih razreda novogradiških srednjih škola. 

Međusobnom komunikacijom, razmjenom ideja, problema, statistika i različitih stajališta voditelji projekta dobili su jasniju sliku što je mladima potrebno u gradu Nova Gradiška kako bi u nastavku provedbe istog mogli djelovati točno na one točke i probleme koje muče mlade. 

Mladi su pozvani na sudjelovanje i u daljnjim akcijama koje će se provoditi u sklopu programa Grad za mlade mladi za grad, a isto tako vrata Odjela za društvene djelatnosti su im otvorena za prijedloge, kritike, pohvale, ideje kako bi im se osigurao bolji i sigurniji boravak, ostanak ili pak po završetku studija povratak u svoj mali grad. 

no images were found

 

 

Komentari
Prethodni članakNovogradiški motociklisti odazvali se akciji “Dani tehničke ispravnosti motocikala 2018”
Sljedeći članakNovogradiški komercijalisti sudjelovali na Međužupanijskom sajamu vježbeničkih tvrtki u Bjelovaru