U sklopu obilježavanja dana općine Rešetari, jučer je legendarni rock ‘n’ roll band, Zabranjeno pušenje odsvirao neke od svojih najvećih hitova u samom centru Rešetara, gdje su posjetitelji, ljubitelji njihove glazbe pjevali najveće  hitove, ovog svima dobro poznatog benda.

Prije nego su zvijezde večeri ”zapalili” pozornicu, publiku je zagrijao poznati Slovenski bend, TZP, a nakon odličnog uvoda uslijedio je spektakl.

Svoje najveće hitove, pjesme od srca i duše stotinama posjetitelja na višesatnom koncertu pjevali su članovi kultnog benda. Jugo 45, Balada o Pišonji i Žugi, Po’so, kuća, birtija, Guzonjin sin, samo su neke od pjesama kojima su u srž pogodili svoju vjernu publiku. 

Koliko je publika bila oduševljena koncertom, ali i samom pojavom Zabranjenog pušenja, jednog od najpopularnijih bendova na području bivše Jugoslavije, toliko su i zvijezde večeri bile oduševljene publikom, energijom koju su zajednički stvorili. Nije bilo pjesme koju u glas nisu pjevali svi, od onih najstarijih i najvjernijih fanova, do onih najmlađih iz publike koji tek poznaju neke od najvećih hitova spomenute grupe.

Dan općine Rešetari proslavljen je na najbolji mogući način, a kako slike govore više od riječi, najbolje je da se počastite njima.

no images were found

 

 

Komentari
Prethodni članakSvečano obilježen Dan Općine Okučani
Sljedeći članakMaturanti novogradiške Elektrotehničke i ekonomske škole oprostili se sa srednjoškolskim danima / foto