U dvorani Elektro-tehničke i ekonomske škole Nova Gradiška održan je protekog vikenda II. Memorijalni turnir “Đorđe-Đoka Radosavljević” za dječake 2001. godišta i mlađe.

Na ovaj turnir, posvećen je legendi novogradiške košarke Đoki Radosavljeviću, čovjeku koji je bio trener, mentor i prijatelj mnogim košarkašima koji će ga pamtiti do kraja života.  Na natjecanje su se odazvali brojni gosti.

Uz organizatora Košarkaški klub “Nova Gradiška” memorijalu su se pridružili i KD “Ježica” iz Ljubljanje (Slovenija), KK “Pođega”, KK “Đakovo”, Brodska škola košarke i KK “Sedmica iz Podgorice (Crna Gora).

Nakon međusobnih utakmica koje su odigrane u subotu, u nedjelju su se odigrale utakmice za 5. i 3. mjesto, prijateljska utakmica početnika, natjecanje u tricama i finalna utakmica turnira.

Za 5. mjesto borili su se KD “Ježica” i KK “Đakovo” na kojoj je slavila momčad iz Đakova rezultatom 62:71.

Sraz za broncu izborili su momčadi KK “Požega” i Brodske škole košarke na kojoj su pobjedu izborili Brođani rezultatom 66:81.

U finalnoj utakmici snage su odmjerili domaćini KK “Nova Gradiška” i KK “Sedmica” iz Crne Gore. Nešto iskusniji Crnogorci zasluženo su izborili zlato rezultatom 80:51.

Za najboljeg igrača utakmice proglašen je Filip Vuksanović iz KK “Sedmica“.

Tako je završio II. Memorijalni turnir koji već postaje tradicionalan. Dobra organizacija privukla je mnoge klubove i svi su zadovoljni sa gostoljubivošću domaćina i rado će se opet odazvati.

1

2

5

7

Komentari
Prethodni članakApsolutni pobjednici izbora gradonačelnik Vinko Grgić i župan Danijel Marušić. SDP dobio Gradsko vijeće Nove Gradiške
Sljedeći članakPostavljena pametna klupa na šetnici ispred Gimnazije