Sinoć su završile Ribarske večeri u Davoru u organizaciji Općine Davor i Kulturno-umjetničkog društva “Matija Antun Relković”.

Tradicija u Davoru se nastavila, dobro raspoloženje postignuto, u neformalnoj i opuštenoj atmosferi uživalo se u ovom prekrasnom slavonskom mjestu, a sve viđeno i doživljeno dovoljan dokaz da se s ovom sjajnom gastro turističkom manifestacijom nastavi i sljedeće godine.

Priča je to koja na odličan način spaja tradiciju i gastronomiju, postavlja temelje riječnom turizmu, ali i nudi užitak za sva osjetila, ove je godine ispunila sva očekivanja.

Organizatori su ove godine pripremili oko 5 tona ribe, što dovoljno govori o tome koliko je ova manifestacija posjećena i koliko svi gosti ovog živopisnog mjesta vole ukusne riblje specijalitete koji se mogu samo u Davoru najbolje napraviti.

Sinoć su odličnu atmosferu priredili tamburaši Satira, dok su točku na i 21. Ribarskih večeri svojim sjajnim nastupom stavili Ante Gelo, Alen Đuras i Iva Ajduković koji su se pobrinuli da fešta traje daleko iza ponoći. Oduševljavali su svojim nastupima izvođači a mlado i staro pjevalo je i plesalo do zadnje odsvirane pjesme.

Odličnu atmosferu pogledajte i sami u velikoj video i foto galeriji.

Komentari
Prethodni članakObjavljen Natječaj iz Programa ruralnog razvoja za nove lokalne akcijske grupe
Sljedeći članakU Domu kulture izložba “Ljeto”