Sredinom godine pisali smo o novootvorenom Medicinsko-kozmetičkom centru Le’Mar u Novoj Gradiški u kojem pružaju paletu profesionalnih kozmetičkih usluga. Motiv za razgovor s vlasnicama Le’Mar-a, Leonorom Gubić Dokuzović i Marietom Dokuzović, bio je taj što često slušamo o mladima koji su iz Hrvatske otišli trbuhom za kruhom no rijetko se piše o uspješnim mladim ženama koje su odlučile ostati u manjim sredinama i zaploviti poduzetničkim vodama.

Kako su nam tada rekle, vodile su se željom da Nova Gradiška dobije mjesto u kojem prvenstveno žene, ali i muškarci, mogu uživati poput holivudskih zvijezda. Ideja salona, kako je istaknula vlasnica Leonora, je pružiti osjećaj udobnosti, zadovoljstva i opuštenosti te u konačnici usrećiti apsolutno svaku klijenticu.

Danas, nakon skoro godinu dana poslovanja Leonora i Marieta su izuzetno ponosne što su napravile ovaj poslovni korak.
– “Otvorile smo pred samu sezonu, tako da smo odmah krenule raditi punom parom. Na početku se, iskreno, najteže bilo organizirati, odnosno uskladiti poslovne i privatne obaveze. Želja nam je bila privući stalne klijente što je značilo samo jedno, a to je rad, zapravo, puno rada!
Kad se sjetim samog početka, sjetim se nervoze u želucu no već nakon prvih mjesec dana osjećaj nervoze zamijenilo je olakšanje kada smo shvatile da nismo pogriješile i kada smo tu potvrdu dobile od naših klijenata. Sad smo sigurne da smo donijele pravu odluku i veselimo se budućnosti i ostvarivanju svih onih malih ciljeva koje smo si zacrtale. ” – dodala je Leonora.

– “Pred nama je Božić i trenutno se traži termin više, stoga bi se ovim putem zahvalile svim klijentima na povjerenju. Od usluga koje se posebno traže su: uvijek popularna ugradnja gel noktiju, trajni lak, neizostavno šminkanje. Također, jedna od traženijih usluga su tretmani lica, a trenutan hit je tretman Dermarollerom, ali i tretmani tijela budući da je ljeto iza ugla. To su neki tretmani koje bismo izdvojili, iako su i vrlo često tražene usluge ekstenzija trepavica te japanskog iscrtavanja obrva i da ne zaboravimo trend uvijanja trepavica te uvijek tražene pedikure. Zapravo, jako je popularno brinuti se o sebi, a novogradiščanke to znaju i možemo reći da živimo u gradu gdje se žene, ali i muškarci vole njegovati-” poručuju vlasnice salona Le’Mar.

– Za kraj bismo samo zaželjele svima blagdane bez stresa, što opuštenije pripreme za Božić, puno usputnog smijeha i dobrog raspoloženja jer dolaze nam najljepši dani u godini, a naša Nova Gradiška je ljepša nego ikad. Za unutarnju ljepotu se pobrinite sami, a o vanjskoj ćemo se pobrinuti mi za vas! – Poručuju Leonora i Marieta.

Upravo su ove dvije mlade i perspektivne žene primjer kako se svojim trudom i upornošću može sve postići, a sigurni smo da je ovo samo početak.

Komentari
Prethodni članakEvo što dolazak hladnijih dana znači za naše gerontodomaćice
Sljedeći članakŠto se od poljoprivrednih poslova radi u prosincu