Danas se obilježava Dan grada i blagdan Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije povodom čega su položeni vijenci kod spomen obilježja poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima te kod prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Tim povodom čestitku je uputio župan Brodsko-posavske županije, Danijel Marušić:

-“Svim stanovnicima grada Nove Gradiške gdje i ja s obitelji živim, želim sretan Dan grada i da svi stanovnici i njihove obitelji budu zdravi, da prebolimo ovu situaciju s koronavirusom. Grad Nova Gradiška je imao i teže trenutke od ovih, međutim grad se razvija i ide s velikim koracima naprijed i što poželjeti voljenome gradu nego sve najbolje.

Svim Novogradiščanima poruku je poslala i predsjednica Gradskog vijeća, Dr. Ljepša Rakas Vujčić, ujedno pohvalivši rad Gradskog vijeća:

-“Danas je 272. rođendan grada Nova Gradiška, evo čestitam svima Dan grada i župe i svima želim puno zdravlja, jer u ovoj teškoj epidemiološkoj situaciji naši građani to upravo i zaslužuju. Također svim djelatnicima naše bolnice, Doma zdravlja i sve ostale primarne zdravstvene zaštite, HZJZ, hitne pomoći čestitam Dan grada i želim puno uspjeha u radu. Što se tiče i naših gospodarstvenika, obrtnika, kulturnjaka i njima želim sve najbolje i da prebole ovo teško vrijeme.

Povodom Dana grada čestitku svim građanima uputio je zamjenik gradonačelnika Nove Gradiške, Borislav Vidošić:

-“Svim našim sugrađankama i sugrađanima ovom prigodom čestitam naš Dan grada i blagdan Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije. U ova posebno teška vremena poručujem da ostanete hrabri, da pružite utjehu i pomoć jedni drugima,pokažemo zajedništvo i želim vam da ostanete zdravi.

Dan grada je prigoda i za osvrt na sve učinjeno u proteklom programskom razdoblju:

-“Svi projekti koji su započeti se nastavljaju, prije 10-ak dana usvojili smo i proračun za 2021. godinu u kojem smo naznačili one projekte koji će se realizirati u narednoj godini.” – rekao je Vidošić.

Komentari
Prethodni članakStožer CZ BPŽ: Zabilježena su 73 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2, preminule su tri osobe
Sljedeći članakDva se starija muškarca potukla na blagajni u Osijeku: ‘Gle kako se on vraća, drži se’