S više prigodnih sadržaja žitelji Brodsko posavske županije obilježavaju 25 godina od ustrojavanja ove jedinice regionalne uprave i samouprave. Svečanost je počela u ranim jutarnjim satima svetom misom u crkvi Gospe od brze pomoći u Slavonskom Brodu, a potom su položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu i kod središnjeg spomen obilježja poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima na Trgu dr. Franje Tuđmana u Novoj Gradiški.

Vijence su položili županijski vijećnici na čelu s pročelnikom županijskog Upravnog odjela za poljoprivredu Željkom Burazovićem, delegaciju Grada Nova Gradiška predvodila je predsjednica Gradskog vijeća Ljepša Rakas Vujčić. Dužno štovanje poginulim braniteljima odali su predstavnici Policijske postaje Nova Gradiška i Stara Gradiška, članovi Udruge udovica i roditelja poginulih branitelja iz Domovinskog rata Grada Nova Gradiška, predstavnici Hrvatske demokratske zajednice, ustanova i institucija.

Svečanost se nastavlja u Slavonskom Brodu svečanom sjednicom Županijske skupštine na kojoj će zaslužnim pojedincima i tvrtkama biti uručena tradicionalna županijska priznanja.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakPOČINJU OCJENJIVATI DRŽAVNE SLUŽBENIKE – Najbolji će biti nagrađeni, najgori otpušteni
Sljedeći članakDobra vijest za radnike: Sve je manje poslodavaca koji ne isplaćuju plaće