Žitelji Općine Nova Kapela ovog vikenda proslavit će Dan općine i blagdan svete Klare. Sve počinje u subotu, 11. kolovoza rock večeri na ljetnoj pozornici u Novoj Kapeli.

Od 21,00 pa sve do sitnih noćnih sati posjetitelje će zabavljati Boris i Zoran Tomac i The Unimogs band.

U nedjelju, 12 kolovoza organiziraju niz sadržaja. Tijekom prijepodneva na prostoru pored Društvenog doma u Novoj Kapeli održat će se tradicionalni robni i stočni sajam, svečana sjednica Općinskog vijeća i izložba Blaženke Benković, dok je poslijepodnevni dio programa namijenjen zabavnim sadržajima.

U 16,00 sati u centru Nove Kapele kreće mini turnir u rukometu za djevojčice te vježbe vatrogasne mladeži dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja općine. U 17,00 sati kreće cestovna utrka Stara Kapela – Dragovci – Batrina – Nova Kapela te utrke konjskih zaprega.

Od 18,00 sati snage će odmjeriti ekipe nogometnih klubova “Slavonac” i “Drežnik”.

U 20,30 minuta na ljetnoj pozornici u Novoj Kapeli kreće zabavni program, nastupaju pjevačke skupine Udruge umirovljenika Nova Kapela i “Golubice” te gosti večeri – Tamburaški sastav “Fijaker”.

U 22,00 sata počinje i veliki vatromet, a organizatori su se pobrinuli i za dobar zalogaj.

– Očekuju vas besplatni čobanac i fiš za koji će se pobrinuti članovi lovačkih i ribičkih udruga s područja općine. Dođite ovog vikenda u Novu Kapelu, proslavite blagdan svete Klare i Dan općine i dobro se zabavite – kaže načelnik Općine Nova Kapela Ivan Šmit.

 

no images were found

Komentari