Naime, tijekom današnjeg dana mnogi sugrađani su nas zvali u redakciju Radija i informirali nas kako nemaju vode, uz pitanje kada će je biti u mogućnosti dobiti. Uglavnom se radi o naseljima Urije i Neboderu.

Potražili smo odgovor od nadležnih iz Slavče, koji na otklanjanju ovog problema rade i na temepraturi od  -20 stupnjeva Celzijeva. Naime, Nova Gradiška je nažalost, zbog nedostatka vode sa Strmca priključena na Vododovod Davor i Novska i naši vrijedni radnici Slavče, koji vjerujte rade dan i noć, bez obzira na ekstremne uvijekte rade i visoku hladnoću,  a podsjetimo da je jedna osoba umrla od podhlađenosti u Hrvatskoj – iako se kretela ka svojoj kući, pokušavaju sve što je u njihovoj moći kako bi voda stigla u sve stanove.

Do tada vas mole za strpljenje i mogućnost snalaženja. Naime, na višim katovima nestaje voda, pa pokušavaju podići napon.

Savjetujemo Vam da im skuhate topli čaj, kako bi pokazali dobru volju dok se radnic punih 14 sati bore po hladnoći kako bi osposobili dotok vode u sve stanove.

Svaka im čast!

Komentari
Prethodni članakDuško Živić – Brođanin koji je do sada dao najviše krvi u Hrvatskoj
Sljedeći članakNovi portal Dilaj.hr / besplatno objavljujte vaše oglase s fotografijama