Ženski Kuglački klub “Obrtnik” iz Nove Gradiške je s dvije kadetkinje sudjelovao na pojedinačnom prvenstvu Republike Hrvatske U14 godina za 2018./2019. godinu. Prvenstvo je održano dana 24. i 25. studenog 2018., na kuglani Azelija u Ozlju, na kojem je sudjelovalo 30 natjecateljica iz više gradova i klubova naše države.

Kuglački klub “Obrtnik”, predstavljale su Noa Šapić i Ana Meglajec, obje rođene 2005. godine.

Noa Šapić, u dva dana natjecanja ukupno je srušila 884 čunja, tako što je prvi dan srušila 397, a drugi dan 487 čunjeva, te zauzela 22 mjesto na tablici, što je odličan rezultat i plasman s obzirom na konkurenciju i “kuglački staž” mlade igračice.

Ana Meglajec je s nevjerojatno dobrom igrom i staloženošću, koja se s punim pravom može usporediti s igrom puno starijih i iskusnijih kuglačica, postigla rezultat koji će ostati zapamćen među novogradiškim kuglačima. Prvi dan natjecanja srušila je 545, a drugi 527 čunjeva, dakle ukupno 1072 čunja, s kojim rezultatom je postala 4. najbolja kuglačica u Republici Hrvatskoj u 14 godina. Uz malo više sreće, osvojila bi brončanu medalju, jer joj je nedostajalo samo dva čunja da bude treće plasirana. U svakom slučaju, Ana je “zlatna” kuglačica našega Kluba.

Kadetkinjama KK “Obrtnik” iz Nove Gradiške, koje su na državnom prvenstvu uspješno predstavile ne sam Klub, nego i naš Grad, čestitamo na trudu, upornosti, volji i kuglačkom znanju, te im želimo daljnje uspjehe u kuglačkom sportu.

Komentari
Prethodni članakVečeras u našem gradu: Festival super seniora!
Sljedeći članakLidija Klašnja Petrović: Iznimno smo ponosni na novi vizualni identitet zgrade suda / foto