Na nedavno provedenim unutarstrančkim izborima za predsjednicu Gradskog odbora HDZ-a Nova Gradiška izabrana je profesorica Marija Petričević. Dugogodišnja je to ravnateljica Osnovne škole Vladimira Nazora iz Adžamovaca. Povodom izbora uputila je izjavu članovima svoje stranke i građanima Nove Gradiške:

– Hrvatska demokratska zajednica prva je stranka Republike Hrvatske. Naša politička stranka prepoznata je kao najsnažnija na nacionalnoj razini, stoga mi je velika čast i odgovornost biti na čelu Gradske organizacije HDZ-a Nova Gradiška. Svojim sposobnostima i zalaganjem nastojat ću okupljati članstvo i voditi njegovo djelovanje na dobrobit građana Nove Gradiške, članica i članova HDZ-a.

Želim se zahvaliti svim članicama i članovima na podršci, a posebnom svom prethodniku Danijelu Marušiću i županu Brodsko posavske županije, na svim uloženim naporima, dugogodišnjem djelovanju i vodstvu. Predstoje nam izbori za Gradski odbor Nova Gradiška. Vjerujem da će nam svaki zajednički uloženi napor biti vrijedan i svaka prepreka premostiva.

Sa željom da postignemo sve zacrtane ciljeve promičući demokršćanska načela koja su temelj našega djelovanja, želim svako dobro svim našim članovima i građanima Nove Gradiške – kaže novoizabrana predsjednica Petričević.

Komentari
Prethodni članakRadost i druženje: Održana još jedna „Kestenijada” u Rešetarima
Sljedeći članakUređuje se društveni dom u Donjim Crnogovcima