Naši najmlađi rukometaši su nastavili natjecanje u HRLDB-Istok (Hrvatska Rukometna liga Dječaci B regija Istok). Domaćin ovog turnira je bila Požega. Protivnici su nam bili ekipe Petrijevaca i domaćina Požege. Naš tim je još uvijek prilično oslabljen zbog bolesti.

U prvoj utakmici su naši dečki poraženi od ekipe Petrijevaca 10 : 4. Poluvrijeme 5:2. Dok su u obrani naši dečki pokazali nekakvu želju i borbenost, u napadu stvari nisu bile dobre. Ekipa Petrijevaca je igrala obranu na koju naši dečki nisu navikli, i jako smo teško dolazili do prilike za upućivanje udarca.

Strijelci za naš tim su bili Gabrijel Bošnjak 2 gola i Tomo Kotarski 2 gola.

Nakon te utakmice uslijedila je utakmica protiv domaćina Požege. Isti timovi su igrali prije 7 dana i naš tim je izborio pobjedu. No pod dojmom poraza u ovoj utakmici stvari nisu krenule dobro. Ekipa Požege je povela 6:3 na poluvremenu. U drugom poluvremenu kao da je druga ekipa izašla na teren i zabilježena je pobjeda 16:9. Izvrsnu utakmice je odigrao Gabrijel Bošnjak sa 9 zgoditaka, Toni Stojić i Tomo Kotarski su dali 3 gola, a Ivano Lukač 1 gol.

S ovom pobjedom i porazom naša ekipa se nalazi na diobi 5 mjesta s ekipom Petrijevaca.

Sljedeća utakmica se igra u nedjelju u Novoj Gradiški protiv ekipe Ivankova.

Autor: Branko Tomek

Komentari
Prethodni članakŽivotna snaga bake Jelene Turkalj: Pjevam s vašim radiom i radim, kud’ ćeš bolje!
Sljedeći članakOkučani: Kad imaš BMW, onda voziš 229 km/h