Kuglački klub „Slavonija“ Nova Gradiška osvojila 1. mjesto u Brnu

SKN Brno iz Čekše organizirao je kuglački turnir povodom 30. obljetnice postojanja Kuglačkoga kluba. Nastupilo je 7 ekipa.

Za Novu Gradišku su kuglali KK „Slavonija“ NG i ŠUG NG. Favoriti su bili domaći iz Brna te Austrijanci i naša KK Slavonija.

I upravo je novogradiška „Slavonija“ opravdala ulogu favorita i osvojila 1. mjesto. Športska udruga gluhih Nova Gradiška imala je loš dan te je osvojila 7 mjesto. Novogradiški kuglači nastupili su sa svojim prijateljima iz Varaždina (Igor i Dmitrije Kolarić te Josip Puškadija).

Zahvalni smo domaćinima na iznimno ugodnom dočeku i prijemu. Sudjelovanje na turniru iskoristili smo i za razgledanje grada Brna.

Stekli smo nove prijatelje, dogovorili nova druženja, a već smo dobili poziv za sudjelovanje na turniru u Linzu u Austriji krajem 10 mjeseca što nam i odgovara jer smo slobodni u tom 6 kolu HKL-zona Požega u kojemu će nastupiti KK Slavonija.

Također smo u pregovorima za osnivanje jedne regionalne kuglačke lige pod nazivom Alpska – Jadranska liga u kojoj bi sudjelovali klubovi iz Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, a vjerujemo i iz Makedonije.

I ovoga puta kuglači i kuglačice Nove Gradiške (KK Slavonija i ŠUG NG) dostojno su predstavili svoj grad izvan granica Lijepe naše, a već poziv za sudjelovanje na ovom turniru potvrđuje vrijednost i uspjehe koje postižu u ovom sportu.

Komentari
Prethodni članakEvo popisa kamera za nadzor brzine u cijeloj zemlji, postavljeno 50-ak novih
Sljedeći članakTražiš posao?! Evo što se nudi na području županije..