Na jučer održanoj 7.sjednici Gradskog odbora grada Nova Gradiška, imali smo čast ugostiti u svojim novouređenim prostorijama predsjednika Županijske organizacije HDZa Brodsko- posavske županije i saborskog zastupnika dipl.ing.Peru Ćosića i podpredsjednika županijske organizacije HDZa i župana Brodsko -posavske županije, dr.sc. Danijela Marušića.
Razgovaralo se o budućim aktivnostima stranke te projektima koji su od velike važnosti za naš Grad, projektima koji su ostvareni i koji su planirani u nadolazećem periodu. Od najvećih ulaganja ističemo ulaganje bolnicu Nova Gradiska oko 80 mil. kn, Osnovnu školu Ljudevit Gaj oko 8 mil kn, Gimnaziju oko 7 mil kn, razni porejekti uređenja županijskih cesta. Također iz mehanizama oporavka i otpornosti biti ce izgrađena dvorana za učenike Gimnazije Nova Gradiška i izgradnja 3. osnovne škole.
Realizirati će se potrebni građevinski radovi na dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole te radovi energetske obnove Industrijsko- obrtničke škole.
Svojim zajedničkim zalaganjem želimo maksimalno doprinjeti razvoju institucija koje su od bitne važnosti za naš grad i maksimalno doprinjeti kvaliteti života naših sugrađana.
Zahvaljujemo se našim gostima na nesebičnoj podršci koju nam pružaju u tim nastojanjima.
Komentari
Prethodni članakBatrina: Završeni radovi na obnovi ceste u Radničkoj ulici
Sljedeći članakDani HURIN-a: Radiju Nova Gradiška jubilarna nagrada za 55 godina uspješnog rada