U prepunoj Kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu održana je svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša Brodsko-posavske županije u sportskoj 2011. godini.

U lijepo osmišljenom programu kojeg je režirao prof. Goran Zovko, nastupili su Gimnastički klub „Sokol”, Dramska družina „Guliver” Osnovne škole Bogoslav Šulek, Brodski plesni studio „Leptirići”, Karate klub Slavonski Brod, Brodski plesni studio „Cascavela”, Aerobic centar „Step” i Športski plesni studio „Top Dance”, a poetske tekstove čitala je Maja Odobašić.

 

I ovaj put je nekoliko nagrada i priznanja otiplu u ruke novogradiščanima. Nagradu Zajednice sportskih udruga i saveza za izuzetan doprinos razvoju sporta dobio je među ostalim i Miroslav Samardžija iz Nove Gradiške. Nagradu Zajednice sportskih udruga i saveza za obljetnicu postojanja i uspješnog rada dobio je Ženski rukometni klub Slavonka iz Nove Gradiške u prigodi 60. obljetnice postojanja. Najuspješnijim županijskim školskim sportskim klubom proglašen je klub Gimnazije Nova Gradiška u kategoriji srednjih škola. U konkurenciji ženskih ekipa, najuspješnijim u županiji proglašen je Ženski odbojkaški klub Nova Gradiška. Za sportašicu županije proglašena je atletičarka Marsonije Paula Konopka. Iza nje, na 2. mjesto plasirala se odbojkašica ŽOK Nova Gradiška Iris Ivaniš.

Čestitke našim sportašima i klubovima na spomenutim priznanjima koja su još jedan dokaz koliko se u spomenutim klubovima radi, te da se za naporan rad dobije ponekad i nagrada.

Autor: Nikola Knežević/izvor: sbplus

Komentari
Prethodni članakAktivnosti Udruge gluhih i nagluhih Nova Gradiška
Sljedeći članakObilježavanje dana borbe protiv raka maternice