NOVOGRADIŠKA POLICIJA PRETRAGOM DOMA PRONAŠLA DROGU

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom, provedenim zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi osumnjičenik. Tom prilikom pronađeno je i oduzeto ukupno 49 grama amfetamina i 176 grama marihuane, digitalne vage te mobilni uređaj. Protiv osumnjičenog 19-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

ISKLJUČENI IZ PROMETA ZBOG ALKOHOLA

U utorak oko 21 sat, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na izlazu iz Republike Hrvatske, policija je kontrolom vozača osobnog automobila očitala prisutnost alkohola od 2,34 g/kg alkohola u krvi. Istog dana, oko ponoći, u Novoj Gradiški, zaustavljen je 57-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,99 g/kg alkohola u krvi.

Oba vozača su isključena iz prometa i smješteni u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola. Policija protiv svih počinitelja podnosi prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentari
Prethodni članak“Djeca Nove Gradiške za djecu Ukrajine” organizira akciju
Sljedeći članakZapočelo podnošenje zahtjeva za COVID-19 potpore stočarima peradarima