Kazališna udruga Kugla Nova Gradiška priprema novu predstavu. Kako ističe njihov predsjednik Milan Vidošić, o detaljima neće puno, ali publiku, zasigurno, očekuje puno smijeha i dobre zabave. Ukoliko epidemiološke prilike dozvole, predstavu pod nazivom „Budućnost” će izvesti u nekoliko termina tijekom mjeseca prosinca, stoga im se zainteresirani već mogu javljati i predbilježiti:

– Ovoga puta idemo s većom glumačkom ekipom. Ima nas osam, četiri muškarca i četiri žene, povećavamo snage, što naš narod kaže. Nastupaju Tanja Bešlić, Sanja Kovarbašić Ferković, Dražen Levis, Ivana Buturac, Đuro Marosavljević, Blaženka Lekić, Zvonimir Ivanišević i ja. Tehnička i glazbena podrška nam je Suzana Srećković. Probe su u punom jeku, vježbamo, glumimo i super se zabavljamo, a nadamo se da će se dobro zabaviti i naši posjetitelji.

Obećavamo im urnebesan smijeh i puno dobrih gegova i zabave. Ovo nam je osma predstava koju pravi jedna dobra ekipa entuzijasta i zaljubljenika u glumu. Sastajemo se dva puta tjedno, dobro se nasmijemo i to nam je odličan vid druženja i zabave. Dobra nam je strana što smo se „pojačali” s muškim snagama, uz naše djevojke, vjerujem da ćemo biti dobra ekipa i da će naša publika uživati.

Svaku predstavu nadograđujemo tijekom samih proba, a u ovoj predstavi i sami radimo scenarij. Iako ja, kao „držim redateljsku palicu”, uvijek se se kolegama nastojim dogovoriti i uvažiti njihovo mišljenje. Ja sam pri Centru za dramski odgoj završio za dramskog pedagoga u klasi redateljice pokojne Zvjezdane Ladika, godinama sam u Osnovnoj školi Ljudevita Gaja vodio dramsku skupinu i gluma je ono što volim. Puno nas naše publike susreće i pita, kada će predstava, evo mogu reći, predstava se priprema, vrijedno radimo i jedva čekamo stati pred publiku – kaže Milan Vidošić.

 

Komentari
Prethodni članakDonosimo raspored cjepnih punktova na području Nove Gradiške
Sljedeći članakŽupan Danijel Marušić obišao radove na obnovi novogradiške bolnice