Rasprodana dvorana sve četiri večeri novogradiškog Doma kulture najbolji je dokaz da ljubitelji kazališta itekako vole rad novogradiške Kazališne udruge glumaca amatera „Kugla“.

S novom predstavom pod nazivom „Samo za dvoje“ sinoć su se predstavili ljubiteljima kazališta i nasmijali ih nizom sjajnih gegova dobro nam znane glumačke ekipe.

Sinoćnja predstava, sedma po redu nosi naslov „Samo za dvoje“ prema zamisli i okosnici Milana Vidošića, predsjednika „Kugle“. Scenarij su „složili“ svi članovi „Kugle“, a redateljsku palicu preuzeo je Milan Vidošić, angažiran i kao glumac u televizijskoj seriji RTL-a „Sudnica“.

Poznati novogradiški učitelj Vidošić nositelj je diplome najboljeg glumca Brodsko posavske županije za 2017. godinu i dobitnik Medalje i Grba Grada Nove Gradiške za svoj rad u obrazovanju i kulturi.

Vidošić je također izabrao glazbu za novu predstavu koju je uredila i tehnički realizirala Suzana Srećković.

U predstavi „Samo za dvoje“ odlično su glumili i sjajno zabavili posjetitelje Zvonimir Ivanišević, Milan Vidošić, Ivana Buturac, Blaženka Lekić, Dražen Levis, Tanja Bešlić i Sanja Kovarbašić Ferković. S radnjom predstave posjetitelje je upoznala Suzana Aleksić.
Redatelj Vidošić u ovoj predstavi glavnu ulogu povjerio je Zvonimiru Ivaniševiću za koga smatra da je iznimno talentiran, te ga, kako ističe, raduje da ga „Kugla“ ima.

Podsjetimo, „Kugla“ je dosada „iznjedrila“ predstave „Nepozvani gost“, „The spika“, „Svjetska žena“, „Ljubavnik“, „Ožalošćena rodbina“ i „Tko pjeva zlo ne misli“.

I ovoga smo se puta sjajno zabavili i nasmijali, o čemu se radi, nećemo vam puno otkrivati jer pred posjetiteljima su još tri predstave. Uglavnom, putuje se na Havaje i traži se bolja polovica za ovo zanimljivo putovanje…

 

Komentari