Adriana je prije nekoliko dana nastupila za reprezentaciju Hrvatske na Europskom prvenstvu u Bodybuildingu i fitnessu u Santa Susanni pokraj Barcelone i osvojila 2.mjesto u kategoriji Bikini fitness juniori.

Treba napomenuti da je na prvenstvu sudjelovalo oko 1000 natjecatelja iz 31. države te je ovo ogroman uspjeh, kako za Adrianu, tako i za Hrvatsku.

U natjecateljski fitness ušla je prije dvije godine, a u teretanu je krenula sa 16 godina, osim Europskog srebra također ima i srebrnu medalju s prvenstva Hrvatske prošle godine. Otkad zna za sebe vježbanje je bilo dio njenog života. Oduvijek je bila sportski tip, kao dijete bavila se sportovima poput atletike, rukometa i plesa. Plesom sam se bavila 5 godina te je išla na državna i svjetska natjecanja. Svojim napornim radom stekla je status reprezentativke i to je opravdala već na prvom natjecanju.

Adriana je inače instruktorica fitnessa i vlasnica obrta Fit Body By Adriana gdje pomaže našim sugrađanima da postanu bolja i zdravija verzija sebe. Rado vas očekuje, a dobrodošli su i žene i muškarci.

Komentari
Prethodni članakMirela Relković: Smart Biz Coaching
Sljedeći članakObavijest: u Cerniku se zbog radova obustavlja promet u ulici Svetog Roka