Bivši gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić više nije član SDP-a. Grgić je, jučer istupio iz stranke što znači da SDP u Saboru ostaje i bez jednog svog saborskog zastupnika obzirom da Grgić ima svoj mandat.
Grgić je  dao ostavku na mjesto gradonačelnika Nove Gradiške, a kako će svoj saborski mandat zadržati iako više nije član SDP-a, biti će nezavisni saborski zastupnik u Saboru RH.

Upravo ova informacija bila nam je povod da kontaktiramo bivšeg gradonačelnika Nove Gradiške Vinka Grgića i iz prve ruke saznamo kakvi su mu planovi.

Vraćate se u saborske klupe kao Saborski zastupnik, ovaj puta nezavisni. U kojem smjeru ćete djelovati?

Da, vraćam se u Sabor RH kao saborski zastupnik i isključivo ću se boriti i zastupati, kao i do sada za Novu Gradišku, moje sugrađane i cijeli novogradiški kraj. To mi je jedini interes da naš novogradiški kraj ne bude zaboravljen, borit ću se svim silama da nastavimo i izgrađujemo naš kraj.

Mnoge interesira hoćete li se kandidirati na lokalnim izborima za mjesto Gradonačelnika?

Ima još vremena do lokalnih izbora, sada mi je prioritet isključivo zalaganje za novogradiški kraj u Saboru RH, a do lokalnih izbora, rekao sam ima vremena, rekao je Vinko Grgić.

A mi zaključujemo nikad se ne zna, brzo će lokalni izbori, a previše se kandidata spominje, neka im je sa srećom, jer samo jedan može to i postati.

 

Komentari
Prethodni članakPromjene pri prelasku granice s BiH: Umjesto 200, sada možete imati 40 cigareta
Sljedeći članakCrveni Križ Nova Gradiška: Poziv na volontiranje!