Koronavirus je glavna tema posljednjih nekoliko tjedana, a novu posvetu dobila je u pjesmi glazbeno talentiranog Stjepana Mirkovića. 

”Čovječe mali, molim te, daj ostani doma, vidiš da nije dobro, situacija je koma…” riječi su pjesme mladog Novogradiščanina koji je, dok je u karanteni zajedno s obitelji, napisao i snimio pjesmu naziva ”Ostani doma: poruka iz karantene”. 

Naime, Stjepan Mirković nam se javio i u program kako bi otkrio detalje vezane uz spomenutu pjesmu. 

– Ovo je samo mali kućni uradak, nije iz ”free PH premium” ergele, ali eto malo teksta oko cijele ove situacije, koja nam svima teško pada. Ovo je kategorija ”amateur home made” (isto PH). Snimano je mobitelom bez uređivanja pa nemojte mi puno pisati što ne valja (znam i sam), samo ”upijte” srž teksta i poslušajte poruku koju prenosim – poručio je Stjepan i dodao:

– S obzirom na to da je sezona kojekakvih izazova nađite i vi način na koji ćete prenijeti poruku svima! Ovim putem želim zahvaliti svima koji mukotrpno vode borbu s ovom situacijom (nabrojani u pjesmi, a i onima koje nisam uspio ubaciti). Cilj je ljudima otvoriti oči i još jednom ukazati na važnost karantene, među ostalim zahvala Bosni i Srbiji na podršci koju su pružili nakon potresa u Zagrebu. Na kraju bi dodao da je za ovo sve ”kriva” moja supruga Veronika koja me je i nagovorila na ovu ludost. Pazite jedni na druge i budite odgovorni! – zaključio je

Kako zvuči pjesma Novogradiščanina koju je snimio sa svojom kćerkom, poslušajte u nastavku.

Komentari
Prethodni članakOštar apel SDP-ovaca: Ne smijemo dopustiti da ljudi umiru od drugih bolesti zbog ove epidemije!
Sljedeći članakStožer Civilne zaštite BPŽ: Stiže zaštitna oprema, preuzet drugi objekt za karantenski smještaj, 21 osoba prekršila mjere samoizolacije