Bilo je pitanje vremena kada će ovaj mladi novogradiški tenisač postići sljedeći veliki uspjeh u svojoj mladoj karijeri. Fran Rakonić, nakon osvojenih, klupskih, regionalnih, državnih i međunarodnih turnira, zauzimanja prvih mjesta na istima, ali i prvih mjesta na rang listi Hrvatskog teniskog saveza, dobio je priliku zaigrati za Hrvatsku tenisku reprezentaciju.

Sam izbornik Hrvatske teniske reprezentacije do 12 godina kontaktirao je Frana i ponudio mu jedinstvenu životnu priliku, braniti boje zastave Lijepe naše na natjecanjima diljem svijeta.

Fran je bez razmišljanja prihvatio poziv kojemu se iskreno nadao, a na mladog Rakonića izuzetno je ponosan njegov trener, Josip Keller

– “Danas sam baš sretan i moram to s vama podijeliti. Moj učenik Fran Rakonić (12 god) je primio poziv od izbornika da bude član Hrvatske teniske reprezentacije. Od kada radim kao teniski trener ovo je najbolji rezultat što ga je postigao netko tko trenira na terenima našeg ŠTK Požega. Fran čvrsto drži 2 mjesto u Hrvatskoj u svojoj kategoriji.
Iskreno se nadam da će ga volja, zdravlje i snaga i dalje pratiti na ovom sportskom putu kojim je krenuo! Svaka čast Fran!” -napisao je Keller na svoj Facebook profilu

 

Komentari
Prethodni članakSretan vam Međunarodni dan žena!
Sljedeći članakNeka nam je sretan Dan žena: Zanimljivosti o ženama koje zasigurno niste znali