Suradnju s Plesnom radionicom Ilijane Lončar Novogradiščanin Mladen Božičković  ostvario je 2013. godine od kad je i službeni fotograf PLESOKAZ-a. Protekli plesni vikend ugostili su 480 plesača iz 41 plesnog ansambla, 21 grada i 3 države.

Voditeljica ovogodišnjeg festivala bila je hrvatska glumica Doris Pinčić Rogoznica. U sklopu15. jubilarnog PLESOKAZ-a, Umjetnička organizacija – Plesna radionica Ilijane Lončar organizirala je i 2 plesna seminara za sve plesače, goste PLESOKAZ-a. Voditelji seminara bili su profesionalni plesni umjetnici Aleksandra Mišić i Ognjen Vučinić – subota, a nedjeljno druženje s plesom vodila je Josipa Lujanović iz Splita.

Profesionalna plesna predstava “TI” održana  je u subotu i nedjelju , a mali, ali vrijedan podsjetnik na 15 godina plesa i druženja u Požegi predstavlja i izložba fotografija autorskog dvojca Željka Milakovića iz Požege i Mladena Božičkovića iz Nove Gradiške koji su tijekom godina fotoaparatom pratili Plesokaz.
Ovogodišnji Plesokaz  zaključen je u Kazališnoj kavani uz Plesokaz party by DJ Matta ( Matej Vidošević).

Promotivni video s prošlogodišnjeg PLESOKAZ-a, kojeg možete pogledati prateći dole navedni link, a  napravljen je isključivo od fotografija kojih je autor upravo naš Novogradiščanin Mladen Božičković.
Izložbu fotografija možete posjetiti u Galeriji Ciraki u Požegi do 15. ožujka 2016. godine.

Pogledajte video s Mladenovim fotografijama:

Komentari
Prethodni članakObilježena 120. godišnjica smrti dr. Ante Starčevića / Foto
Sljedeći članakPeradarska farma vrši upis za nesilice i puriće. 035/345-424, 099/215-89-99